Kamis, 05 Januari 2017

Rental Mobil Malang di NAYFA Trans

Rental Mobil Malang di NAYFA Trans Ja esat kādreiz nomātu automašīnu jūs, iespējams, iepazinies ar lielu likmi rāpot, ka dīvaina parādība, kurā neparedzētu maksa tiks pievienota jūsu rēķinu pēdējā brīdī. Tu doma automašīna tika maksās to, ko teica mājas lapā, bet tas ir cits stāsts, kad jūs priekšā līdz nomas letes. Lielākais negaidīts izmaksas, iespējams, būs lieko samazinājums produkts ar automašīnu nomas aģentūra piedāvāja kā veids, lai samazinātu savu atbildību, ja tur ir bojājumi automašīnu. Tad tur ir jautājums par to, vai jums to tiešām vajag.



Tas var būt grūts, lai atbildētu, kad tur ir rinda nepacietīgs atpūtnieku gaida aiz jums pie nomas letes. Kā vienmēr, pasaules auto nomas apdrošināšana ir sarežģīta, neskaidra un pārpilna ar kutelīgs maz informācija. Ar laiku jūs maksājat, lai samazinātu savu atbildību, tad reklamē dienas likme var gandrīz dubultā. Nolīgt pamata ekonomikas automašīnu Melburnā uz nedēļu no Avis, jūs it kā maksāt $ 34,40 dienā, bet, lai samazinātu savu lieko, lai no $ 3017-342 $, jums tiks slugged ar papildu $ 24 dienā. Rental Mobil Malang di NAYFA Trans



Par samulsis klients, kas nevēlas atstāt nelaimē, no automašīnas cena tikai gāja no $ 34 līdz $ 58 dienā - viss par divu minutes.One nozares avots pastāstīja mums, ka liekais samazināšanas produkti ir kur auto nomas uzņēmumi veikt lielāko daļu savas naudas. Europcar pārstāvis noliedza, bet Hertz pārstāvis atzina, ka "papildu ieņēmumi" veicinās ilgtspējīgu atdevi. Kas ir lētākais veids, kā samazināt automašīnu nomas lieko?



Labā ziņa ir tā, ka ir labāki veidi, kā samazināt savu lieko atbildību nekā spiediena pārdošanas produktiem foisted uz jums ar automašīnu nomas uzņēmumiem. Daudz alternatīvu apdrošināšanas produkti ir lētāki, un ir mazāk izņēmumus. Bet tie nav tik ērti. Ja jūs vrakam jūsu nomas auto, jums var nākties maksāt aprūpes nomas uzņēmumam par zaudējumiem un pēc tam pieprasīt atpakaļ no jūsu izvēlēto apdrošinātāju. Mēs domājam, ka ir maza cena, kas jāmaksā par zinot to, ko jūs saņemat iepriekš un maksāt zemāku prēmijas.

Tidak ada komentar:

Posting Komentar